Nu är årets båtmässa över. Det är nog första båtmässan sedan jag köpte båt som jag inte köpte något. Det är inte riktigt sant för jag köpte 2 st tillbehör till Omniugnen frö sammanlagt 243 kr, men för övrigt vart inga andra affärer.

Vart lite besviken på årets båtmässa. En av de större behållningarna var föredraget Pratade med More Sailing som ställde ut sin More40:a De hade velat ta med sim More55 men fick inte det för mässarrangörerna för den var för stor. Hur tänker mässan. Det är väl de stora båtarna med lyx och flärd som drar folk. Men det är bara min reflektion. Annars var det Princess 43 som det var längst kö till. Visst är den fin och enormt stor för sina 43 foot och lyxig men ett pris på 7 miljoner och tank på 1400 liter diesel så krävs det en stor plånbok.

Fick en del väldigt intressanta kontakter när det gäller Litium batterier, solceller och övervakningspaneler. Vi ska hålla kontakten och se om vi kan komma överens om sponsring. Vi återkommer med mer info när vi har kommit längre i förhandlingarna.

Saker som vi tittade närmare på var:
Seglingskläder
Batterier och övervakning
Solceller
Vindkraftverk
EPIRB
AIS mob personlig
PLB
Flytväst